Læs mere om os

Fin italiensk dining hos La Siesta i Køge

La Siesta i Køge er det ideelle sted, hvor gæster kan nyde en afslappende oplevelse i hyggelige omgivelser, samtidig med at de forkæler deres smagsløg med en udsøgt middag.

Hos os går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi har omhyggeligt udvalgt de bedste råvarer for at sikre, at vores retter altid er en kulinarisk fornøjelse. Alt mad bliver lavet fra bunden.  Vores gæster er selvfølgelig også velkommen til at træde ind til en kop kaffe eller kold drikkelse. 

Vores primære mål er at skabe en følelse af hjemlighed for vores gæster, hvor de kan slappe af og samtidig nyde en sublim service. 

Besøg La Siesta Restaurant i dag

Vi stræber efter at skabe en god oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde en lækker middag i hyggelige omgivelser.

Uanset om du er til en hurtig frokost eller en lang aften med familie og venner, er La Siesta det perfekte sted at forkæle dine smagsløg. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en uforglemmelig oplevelse!

Book bord allerede i dag, så ser vi frem til at byde dig og dit selskab velkommen og servere jer en fantastisk oplevelse. Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at kontakte os.